Open Dag

Kijkdag

Maak kennis met basisschool 'Op De Horst' op onze open dag op dinsdag 20 januari 2015 van 10:00 uur tot 18:00 uur.
Koffie, thee en limonade staan klaar. U kunt tijdens deze dag een kijkje nemen in de groepen en/of een gesprek voeren met leden van het managementteam. Ook kunt u vragen stellen aan onze ervaringsdeskundigen: ouders en kinderen. Natuurlijk staat het u altijd vrij om een afspraak te maken voor een gesprek en een rondleiding op een andere dag. Wij leiden u graag rond in de school waar we trots op zijn.

Team basisschool 'Op De Horst'

'Als je mij het laat ervaren....zal ik leren'

Bingo vrijdag 23 januari 2015

Beste ouders en leerlingen,

Onlangs hebben jullie een uitnodiging ontvangen voor de bingo op  vrijdag 23 januari as. bij ons op school. Wij willen deze activiteit nogmaals onder de aandacht brengen. Bijgevoegd de aankondiging met invulstrookje. Hebben jullie het invulstrookje nog niet ingevuld maar zijn wel van plan te komen, lever dit strookje dan z.s.m. in bij je leerkracht. Het beloofd een gezellige avond te worden met tal van leuke prijzen.

Groeten, Werkgroep bingo.