1 APRIL

Gisteren stuurden wij de ouders deze brief:

Beste ouders en verzorgers,

Zoals u misschien wel weet hebben we, zowel tijdens de kerstvakantie als voor de carnavalsvakantie, onze lokalen leeg moeten ruimen en zijn onze vloeren in de was gezet. Helaas zijn de vloeren nog steeds niet in orde en wordt er te veel was uit de lokalen gelopen, waardoor de tegels op de gang erg glad worden. Dit zorgt voor onveilige situaties op de gang en dat willen we graag voorkomen.

Vandaag worden de vloeren voor de 3e keer in de was gezet in de hoop dat het deze keer wel goed gaat. Het bedrijf dat onze vloeren behandeld denkt dat het probleem zit in het niet goed uitwrijven van de waslaag. Kinderen en leerkrachten komen de volgende dag binnen op hun schoenen…. schuiven alle spullen weer op de plekken, waardoor de waslaag niet goed ingeboend en verdeeld wordt. Om de was goed in te boenen vragen wij u om uw kind(eren) morgen oude sokken aan te doen. We zullen dan allemaal de schooldag doorbrengen op onze sokken. Op deze manier hebben we meer kans dat de waslaag goed blijft zitten en op de juiste manier wordt ingeboend. Alle kinderen zullen hierdoor een steentje bijdragen aan het inboenen van de was.

We hopen dat de vloeren na vrijdag, in samenwerking met de kinderen, helemaal spik en span zullen zijn. Alvast bedankt voor uw medewerking,

Met vriendelijke groet, Team basisschool ‘Op De Horst'

Vandaag kwamen dan ook alle kinderen op hun sokken naar school....zie de foto's voor het resultaat!!!