Bso en natuur

De hele week stond bij Domino Op De Horst in het teken van de natuur.
Op maandag gingen de kinderen kijken bij iemand die voor zijn hobby hout "draait". Hij maakt de prachtigste dingen  van een houten stronk: een appel, een peer, een schaal of een kandelaar. Voor de kinderen was het veiligheidsbril op en kijken hoe er een paddenstoel gedraaid werd. Na afloop mochten ze ook allemaal een paddenstoeltje meenemen! Henk bedankt!!
Op dinsdag wandelde Dianne (juf, Bso-leidster en bekend van aardmannetjes) met ons het Rijkswald in. Mestkevers kunnen praten, wisten jullie dat? Zij vertelde ook heel veel over paddenstoelen, zwijnen en allerlei leuke dingen uit het bos. We klommen met zijn allen op een enorme steen die er al heeeeel veeeeel jaren ligt.  We sloten af met een lekker kopje warme chocolademelk op de groep. Dianne bedankt!!
Op donderdag maakten we omdat het regende binnen een hut en mochten de kinderen ook eikel- en kastanjepoppetjes maken.

Het was een drukke maar gezellige week weer bij de BSO