Feest Mary 25 jaar ODH

Donderdag 26 april vierden we op school dat Mary al meer dan 25 jaar onze school zo netjes en schoon houdt.
Voor de kinderen van groep 1/2 is Mary heel belangrijk. Zij kennen haar heel goed en willen best helpen om met name de wc's netjes te houden. We hebben dan ook de afspraak dat iedereen zittend plast op de wc. En bij het naar binnen gaan helpen we Mary door goed de schoenen te stampen en daarna schoon te vegen op de mat.
Laatst zijn we ook even bij haar thuis op bezoek geweest om haar slangen te bekijken. Aansluitend hebben we even in 'haar speeltuin' gespeeld. Ze woont namelijk naast het Hermelijnspeeltuintje.
's Ochtends was er een heel feestprogramma en na de lunch werd er in iedere groep een atelier rondom Mary gedaan.
Tijdens het feestatelier waren er ook in groep 1/2b verschillende activiteiten te doen.
De huishoek was veranderd in een poetshoek. Juf Anna hielp daar mee om alles een beetje in de gaten te houden.
Met klei werden er taartjes gemaakt. Op het grote digibord mochten spelletjes gedaan worden. In de poppenkast kon met een echte Mary-poppenkastpop gespeeld worden, ze maakte daar allerlei avonturen mee. Er was een activiteit waar je Mary verder af kon tekenen eventueel met jezelf ernaast. Hier maken we een mooi boek van dat we aan Mary aanbieden. En de poetsemmer van Mary hebben we gepimpt, zodat ze ook na deze dag hier nog vaak aan terug denkt.